برای مشاهده دوره های آموزشی کلیک کنید
| تسلیت ها | | 2 سال پیش

تسلیت خدمت جناب آقای احمد ملک قاسمی

پدر

پدر که باشی پیر نمی­شوی ولی یک روز بی­خبر تمام می­شوی و پشت­ها را خالی میکنی، با تمام شدنت، حس آرامش را بعد از عمری تجربه می­کنی. آن­گاه که ما را به جرعه ­ایی گوارا از عاطفه مهمان می­کردی، آسمان در اتاق آبی من بود.

وقتی آغوش گرم تو بود، سایه­ ی آسایش مثل یک غزل دلچسب، همه جا فراهم بود. پنجره را می­گشایم و می­بینم دنیایی که تو نشانم داده­ ایی، چقدر مهربان است.

حکایت کوه مردی است، زمزمه­ ایی بس طولانی در ذهن زمان است. 

به اندرز می­خوانمش و چراغی در دست، راه خود پیش می­گیرم تا رفتن. تا رسیدن.

پدر! شیوه­ ی زندگی را از چشم­هایت آموختم که برق محبت در خویش داشتند و از دست­هایت آموختم که روایت سعی و صبوری بودند.

بارها پیش آمده است که من بوده ­ام و واقعه ­ایی دقیق و مقطعی حساس. من بوده ­ام و چیزی جز راهنمایی­های تو نبوده است. من بوده ­ام و تویی که همیشه ­ات در سینه ستوده ­ام.

من در پناه ملاطفات تو، روز به روز رشد کرده­ ام به هر سو نگریسته­ ام، حرف­های راه گشای تو بوده است روی ماجرای سختی به نام زندگی!

 

تسلیت خدمت جناب آقای احمد ملک قاسمی

درگذشت پدر چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور مینشیند ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره ­ایی جز تسلیم و رضا نیست.

مدیریت و کادر آموزشگاه نقاشی راه کمال الملک این ماتم جانگداز را به شما و خانواده­ ی محترمتان صمیمانه تسلیت عرض می­نماید.  

آموزشکاه نقاشی 

https://b2n.ir/a31629

آموزشکاه نقاشی 

آموزشکاه نقاشی 

ثبت نظر




لیست نظرات کاربران

آموزشکاه نقاشی 

آموزشکاه نقاشی 

آموزشکاه نقاشی 

آموزشکاه نقاشی 


مطالب مرتبط


تسلیت خدمت سرکار خانم یگانه غلامعلی 2

تسلیت خدمت سرکار خانم یگانه غلامعلی 2

تسلیت خدمت سرکار خانم یگانه غلامعلی همکار محترم به مناسبت چهلمین روز درگذشت پدر بزرگوار ایشان

تسلیت خدمت سرکار خانم وظیفه

تسلیت خدمت سرکار خانم وظیفه

تسلیت خدمت سرکار خانم وظیفه به مناسبت اولین سالگرد درگذشت پدر گرامی ایشان

خداحافظ عزیزم، خداحافظ مهربان همسرم

خداحافظ عزیزم، خداحافظ مهربان همسرم

خداحافظ عزیزم، خداحافظ مهربان همسرم